Jilet Sözler

Gönder Pinle Telegram Tumblr LinkedIn +

Sen beni silahınla degil güzelliginle vurdun gülüm..

Bu aksam iki kadeh var elimde ve karsimda hayalin, sen yoksun ama kadeh tokuşturuyorum seninle,düsündükce anlıyorum; şerefine değil SEREFSİZLİĞİNE iciyorum.

Aldanma hayatın cılvelerıne hersey bahane ,görünüsüm serseri ama gönlüm sahane sil at aklından yazıp cızdıgın eserı.

Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile. Nemli baltalarda yürüyüşümüz var arkadaş. Ne dostlarım arar ne düşmanlarım sorar. Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş. Biz öyle insanlarız ki kimimiz park köşelerinde. Kimimiz ise hücre evlerinde yaşarız. Çok konuşma gardiyan sanada bi üçlü sararız…

Eğer içiyorsam rakıyı , eğer gözlerim eskisi gibi değilse, yürüyüşüm değişmişse.KİME NE !!

Ben keder üretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir sattırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!!

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz..

Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedim mi ?

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz. Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz.

Bilmesekte Zengin çocukları gibi parlak taşların üzerinde dans etmeyi elbette biliriz Allah’ına Kadar Delikanlı Gibi Sevmeyi!!!

Paylaş.

2 yorum

  1. Derinlere çek beni… En sicak derinlere
    Tütsüler bahçende yer aç bana islanmis düsler gibi
    Büyüler askina yakacagim yeniden
    Basimda dolasan haleyi… haleyi

  2. Kanrevan içindeyim
    Gönlümün derdindeyim
    Yerlerin dibindeyim
    Kanrevan içindeyim
    Yarimin peşindeyim
    Cennetin izindeyim
    Kurtar ne olur…

Bir Cevap Yaz