İtiraf Sözleri

Gönder Pinle Telegram Tumblr LinkedIn +

BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!

Zaman..Ah Zaman! Hem dost,hem düşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir..

Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de Olur..Zaten Aşk Budur! Ama Yine de,Her neyse.

Birgün Hayatın Bütün Güzelliklerinden Vazgeçip Ölüme Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel. Yanıma Gel ki; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Ölüm Olduğunu Göstereyim.

Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir.

Aklımdan Gitmiyorsun inanki, Yaşarken Düşündürüyorsun gece gündüz beni itiraf etmek istiyorum içimdeki sevgiyi utanıyorum korkuyorum karşılık alamam belki

Titresede yüreğim itiraf edeceğim Seni nekadar çok Sevdiğimi Dağlara taşlara Söylüyeceğim Artık Zamanı Geldi Seni nekadar Sevdiğimi herkez Bilsin Benim Gizli Aşkım..

Seni Sevmek Zor Olsada içimde besledim Sevgini Sana Küçük Bir dünya Kurdum Haberin yok Ama Sen içimde Bir Ateş Oldun Yakıyorsun Bedenimi Birtanem, Sana itiraflarım Var Sevgi Sözlerim Var Senin için beslediğim Bir Aşk var içimde.

Senden Vazgeçmem Mümkün değil Asla! Bu kalp Sana Kapıldı Birkere, Sensiz Atmaz Bu Kalp Bunu yaz Bir yere, itiraf ediyorum Artık Zamanı geldi Sana ben Vuruldum Sende Kaldı Aklım…

Ceviz kabuğunu Doldurmayan Bir Hayat Hikayesiydi Benim yaşantım, Sen girdin hayatıma Ne En Ağır ROmanlar Nede Aşk Destanları kaldı SevgimiN Yanında, Hepsini Bıraktım Seninle Geride Sen Bir efsane Oldun içimde Sen Kalbimi imrendiren Bir tutku Oldun bende Bebeğim..

Seni Görünce Değişiyor Hayatım Seninle renkLeniyor renksiz Hayatım Seninle Karşılaşınca o an gözümden gitmiyor inan bana itiraf ediyorum Seni Çok Seviyorum.

Paylaş.

1 Yorum

  1. Seni Sevdiğimi itiraf Etmek istiyorum Sözlerimle utanıyorum Karşına çıkmaya, Sana Aşık Olduğumu itiraf etmek istiyorum mesajlarımla Korkuyorum, Seni Çok Seviyorum Ama Anlatamıyorum :$$

Bir Cevap Yaz