Özlem Msn Nickleri

Gönder Pinle Telegram Tumblr LinkedIn +

Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim.

Biri qider biri qeLir hayat hep böyLedir. VedaLar koysada bazen qitmek qerekir.. MeseLe BekLemektir.. MeseLe ÖzLemektir.. BeLki ben yanıLdım Sonum Depresiftir ..!

Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!

Saklarmısın beni göz bebeklerinin haznesinde, mahşere kadar güneşim ayım olurmusun, gökyüzünde usulca damlarmısın yüreğime ve sonsuza dek benim vazgeçilmezim olurmusun ?

YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kadar..

Yasamak özlemsiz, Özlem sevgisiz, Sevgide sensiz olmaz. Unutma sevmek daima beraber olmak degildir. Sensizken seninle olmaktir.

Çok büyük okyanusta bir su damlası olmak, Uçsuz bucaksiz sahilde bir kum tanesi olmak, En önemlisi milyonlarca insanin içinden senin sevgilin olmak.

Kalbimde 3 çiçek yetistirdim. Sevmek, sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardin. Bana sadece biri kaldi, beklemek.

Eğer bir gün seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yağmurlu bir havada dışarı çıkıp yağmur damlalarını say!

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için.

Paylaş.

1 Yorum

  1. Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!

Bir Cevap Yaz